Antena 3 CNN Actualitate Sloganul amuzant inventat de Mircea Badea pentru eventuala campanie de vaccinare promovată de maneliști

Sloganul amuzant inventat de Mircea Badea pentru eventuala campanie de vaccinare promovată de maneliști

Mircea Badea a declarat, joi seară, la Antena 3 că vrea să contribuie și el cu ceva la campania de vaccinare ajunsă într-un oarecare impas și la care ar putea contribui în curând și cei mai populari cântăreți de manele din România.

Sloganul amuzant inventat de Mircea Badea pentru eventuala campanie de vaccinare promovată de maneliști
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   20:52

"Dacă mi se permite o sugestie, aș vrea să contribui și eu, să nu par un nesimțit care nu se implică în acest demers public absolut extraordinar. Am văzut că una dintre formulările cele mai vehiculate cu privire la vaccinare este 'te înțepi'.

Este și o formulare intens promovată de doamna Dana Budeanu: 'se duce ăla să se înțepe, s-a înțepat', e cu înțepătura. Dar, văzând că mulți dintre artiștii de manele, și nu numai, sunt cu tatuaje, au tatuaje, înseamnă că nu le este frică de ac.

Ai parte de multe ace (ca să-ți faci un tatuaj, n.r.) și atunci aș promova cumva 'Tatuează-te anti-COVID'. Cât de tare e asta. Dar, problema este la tutuajul anti-COVID că el nu este un tatuaj permanent, deci va fi sezonier. Ați înțeles cât de tare e?

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close