Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Educaţiei a primit cadou... un abac

Ministrul Educaţiei a primit cadou... un abac

Ministrul Educaţiei a primit cadou... un abac
15 Mai 2007   •   23:29

Democraţii i-au făcut, marţi, cadou o numărătoare Ministrului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Cristian Adomniţei, pentru a afla câte stele sunt pe steagul Uniunii Europene, iar o alta directorului Corpului de control al Prefecturii. Deputatul de Iaşi al Partidului Democrat, Petru Movilă, însoţit de doi elevi, i-au făcut o vizită reprezentantului guvernului în teritoriu, prefect delegat Nicuşor Păduraru. În timpul scurtei întrevederi, democratul şi elevii l-au rugat pe prefect să-i înmâneze lui Adomniţei un abac.

'Elevii au vrut să-l ajute, astfel, pe ministrul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului să poată număra stelele de pe steagul Uniunii Europene. Nu este posibil ca, după integrarea României în Uniunea Europeană, un ministru să nu ştie câte stele are steagul respectiv', a spus Movilă. O a doua numărătoare l-a avut ca destinatar pe şeful de cabinet al prefectului, fostul director de campanie al Partidului Naţional Liberal, Valerian Sălăvăstru. Acesta deţine în prezent funcţiile de director al Corpului de control al prefectului şi secretar general al PNL Iaşi.

'Cu ajutorul acestei numărători, Valarian Sălăvăstru va calcula fondurile cheltuite de Traian Băsescu în campania electorală pentru referendum. Sper, însă, ca numărătoarea să îl ajute să afle atât voturile de la referendum, cât şi pe cele de la alegerile din 2008', a spus deputatul PD Petru Movilă. Valerian Sălăvăstru nu a primit personal cadoul democraţilor, întrucât se afla la sediul PNL, unde a organizat o conferinţă de presă, în timpul programului de lucru al Prefecturii.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close