Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Culturii: PSD are în acest moment oameni cu potențial care pot să fie un președinte bun al României

Ministrul Culturii: PSD are în acest moment oameni cu potențial care pot să fie un președinte bun al României

Ministrul Culturii:  PSD are în acest moment oameni cu potențial care pot să fie un președinte bun al României
Foto: Captură Antena 3
13 Feb 2019   •   09:20

Ministrul Culturii, senatorul PSD Daniel Breaz, a spus că social-democrații au șanse mari să câștige alegerile prezidențiale cu propiul candidat. 

„Asta este opinia dlui Ioan Lazăr și cred că nu are dreptate din acest punct de vedere. Este părerea dânsului, vedem la alegeri. Eu sunt convins că vom câștiga”, a spus ministrul Culturii, Daniel Breaz. 

„Aţi văzut şi dumneavoastră, de la Iliescu încoace, niciun alt candidat al PSD nu a trecut de turul doi. Eu cred că în acest cros sau în acest concurs al prezidenţialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieşi pe locul 2”, a afirmat Ioan Lazăr, liderul PSD Alba, pe 25 ianuarie, într-o conferință de presă.

Întrebat dacă membrii PSD ar putea să susțină un candidat din afara partidului la prezidențiale, ministrul Culturii a răspuns: „Se va decide în forurile de conducere ale partidului pe cine vom susține la prezidențiale, dar eu am ferma convingere că PSD are în acest moment oameni cu potențial care pot să fie un președinte bun, foarte bun al României, mult mai bun decât avem în momentul de față”, potrivit știripesurse. 

×
Subiecte în articol: ministrul Culturii
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close