Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Justiţiei demarează selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din DNA şi DIICOT

Ministerul Justiţiei demarează selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din DNA şi DIICOT

o_1cki69odph3718tl131v192q7148.jpg
10 Aug 2018   •   18:12

Ministerul Justiţiei organizează, începând cu data de 10 august, selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din Parchetul General, DNA şi DIICOT, candidaţii urmând a susţine interviurile în faţa comisiei conduse de ministrul Tudorel Toader. 

Rezultatele vor fi publicate pe 18 septembrie.

Ministerul Justiţiei anunţă că organizează, în perioada 10-18 august, selecţia procurorilor pentru cele opt funcţii de conducere din Parchetul General, DNA şi din DIICOT.

La Parchetul General, sunt disponibile următoarele funcţii: procuror-şef al Secţiei Judiciare, procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare, procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

De asemenea, la DNA urmează a se ocupa, prin această procedură, funcţiile de procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Combatere a Corupţiei, procuror-şef al Secţiei Judiciare Penale (vacantă începând cu data de 17 septembrie).

Sursă: Mediafax
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close