Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Culturii, după moartea actriței Camelia Zorlescu: ”O prezență a teatrului românesc plină de feminitate și eleganță, un artist complet”

Ministerul Culturii, după moartea actriței Camelia Zorlescu: ”O prezență a teatrului românesc plină de feminitate și eleganță, un artist complet”

Ministerul Culturii a transmis un mesaj după moartea actriței Camelia Zorlescu, la vârsta de 84 de ani.

BeFunky-collage (7)
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    26 Iul 2022   •   23:05

”România, din nou în doliu ?

Camelia Zorlescu, draga noastră actriță cu o carieră remarcabilă, de peste 30 de ani pe scena Teatrului Nottara, a încetat din viață la vârsta de 84 de ani.

Va rămâne în sufletele celor dragi și în amintirea noastră ca o prezență a teatrului românesc plină de feminitate și eleganță, un artist complet și un om care a construit și a performat cu multă dăruire atât la Teatrul Nottara, cât și în filme și producții de televiziune.

Drum lin, Camelia Zorlescu! Pace, liniște și împăcare tuturor celor dragi!

_____________________

Camelia Zorlescu s-a născut la Galaţi, în anul 1938. O regăsim în distribuţiile unor spectacole care au umplut sălile Teatrului Nottara, dar și în distribuţiile multor filme, semnate de renumiți regizori precum Sergiu Nicolaescu, Alecu Croitoru, Nicolae Corjos, Nae Caranfil”, a scris Ministerul Culturii pe Facebook.

×
Subiecte în articol: ministerul Culturii Camelia Zorlescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close