Antena 3 CNN Actualitate Militarul român ucis în Afganistan a fost înmormântat joi (VIDEO)

Militarul român ucis în Afganistan a fost înmormântat joi (VIDEO)

Militarul român ucis în Afganistan a fost înmormântat joi (VIDEO)
04 Sep 2008   •   08:37

Dragoş Alexandrescu, militarul ucis în Afganistan, a fost înmormântat joi. Trupul soldatului a fost adus miercuri seară la Câmpulung Muscel. Peste 200 de oameni i-au adus un ultim omagiu militarului, avansat post mortem la gradul de sublocotenent.

Soldatul ucis în Afganistan a fost înmormântat cu onoruri militare. Dragoş Alexandrescu a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. În memoria sa, autorităţile locale au declarat trei zile de doliu.

Funeraliile au început după prânz, la Biserica Sfântu Nicolaie. Lăcaşul de cult a fost neîncăpător pentru toţi oamenii adunaţi acolo. Slujba a fost oficiată de un sobor de 6 preoţi, în frunte cu Episcopul de Argeş, Prea Sfinţitul Calinic.

La Câmpulung au venit şi oficiali din ministerul apărării, dar şi colegii soldatului mort în Afganistan. După slujbă, cortegiul funerar a plecat spre cimitirul Flămânda. Tot drumul, a fost însoţit de o ambulanţă, pentru cazurile de urgenţă. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Soţia lui Dragoş a încercat să îşi păstreze calmul. A ajutat-o şi psihologul armatei, care nu s-a dezlipit de lângă ea.



Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close