Antena 3 CNN Actualitate Mii de telespectatori ne transmit aprecierea lor. "Toată speranţa românilor pentru schimbare e în voi"

Mii de telespectatori ne transmit aprecierea lor. "Toată speranţa românilor pentru schimbare e în voi"

alatur.jpg
de S.T.    |    14 Aug 2014   •   14:16

Mulţi români continuă să ne scrie să nu renunţăm la luptă şi să nu cedăm în faţa abuzurilor. Au venit mesaje de susţinere din Germania, din Italia, chiar şi de peste ocean, din Statele Unite.

O doamnă de aici, din ţară, ne scrie că ar trebui să înfiinţăm şi o linie trelefonică specială, sau un număr de sms, pentru că sunt mulţi români care ar vrea să ia legătura cu noi, să ne trimită mesaje, dar nu au acces la internet.

Mesajele continuă să curgă pe adresa de email [email protected]. Peste 11.000 de telespectatori ne transmit aprecierea lor
.

TELESPECTATORII, ALĂTURI DE ANTENA 3    
''Vă respectăm că existaţi, duceţi mai departe drapelul democraţiei şi întodeauna veţi reuşi.
Prof. George Munteanu

Sunteţi tari, cei mai tari din România. Trebuie să luptaţi împotriva dictaturii instaurate în ţară, în frunte cu cel mai josnic comunist şi trădător. Vă fac o propunere să cumparaţi spaţiul respectiv.
Chiriac Gheorghe

Am o garsonieră pe care o pun la dispoziţia dumneavostră. Toată speranţa românilor pentru schimbare e în voi. Dacă nici acum, când? Sunt alături de voi.
Sica Chermaneanu

Dragii noştri vă admirăm, vă susţinem, nu toţi avem puterea şi curajul vostru, cert este că voi sunteţi oxigenul nostru, ne daţi puterea de a merge mai departe, unora de a ieşi în stradă, altora de a răbda tăcuţi în continuare, tuturor însă ne daţi speranţa. Aşa este, voi sunteţi precum Europa Liberă pe vremurile comuniste, le-am prins şi pe acelea dar acum parcă e mai rău.
Mihaela Buzatu

Vizionez postul Antena 3 de când s-a înfiinţat, vă apreciez activitatea, profesionalismul, verticalitatea relatărilor şi a opiniilor. Mult succes şi să rezistaţi tuturor presiunilor. Vă doresc să emiteţi permanent în slujba adevărului ca până-n prezent. Cu stimă şi respect pentru întreaga echipă Antena 3.
Remus Popescu


Vă admir şi vă susţin! Sper să nu fim învinşi de aparatul cotropitor. E greu să ţii piept atâtor mizerii în fiecare zi, de aceea vă urez multă sănătate, putere de muncă şi să vă bazaţi pe noi, pentru că nu vă vom dezamăgi! (...) Ne întâlnim la următoarea plimbare, sau chiar protest. Duminică am fost acolo, la Palat!
Cu deosebit respect,
Laura Petre

Interesul sistemului mafiot creat de Băsescu în cei 10 ani este ca, înainte cu puţin timp de alegerile prezidenţiale, Antena 3 să fie pusă în imposibilitatea de a emite. (...) Aduceţi-vă aminte cum implora Băsescu atunci când era suspendat să nu ne uităm la Antena 3 următoarele săptămâni! Suntem alături de voi ! Nu vă lăsaţi ! Cu prietenie,
Dan Stănculescu

Telespectatorii Antena 3 ţin să felicite echipa lui Carmen Avram, care a fost nominalizată la Premiile Emmy.

Felicitări pentru premiul pentru care aţi fost nominalizaţi. Dacă se adună bani pentru cumpărarea clădirii în care vă desfăşuraţi activitatea, atât cât putem vom contribui şi noi. Chiar dacă încă nu mi-am găsit niciun loc de muncă, am mama şi fratele foarte rău bolnavi, vom ajuta. Mădă Sorana

Românii îşi pun în continuare casele la dispoziţia noastră, astfel încât Antena 3 să nu fie în pericol de a nu avea unde sediu de unde să emită.

Eu sunt îngrozită de ceea ce se poate întâmpla unor oameni trăitori ai acestei ţări, sub pretextul fluturat ca un stindard al aplicării legii! Am "slujit" justiţia timp de 30 de ani şi nu aş fi crezut că voi vedea vreodată asemenea abuzuri săvârşite fără jenă, cu cinism nemăsurat! (...) şi dacă vreţi să transmiteţi şi de la ţară, sunteţi invitaţii mei, să vă instalaţi în casa mea de lângă Braşov, pe termen nelimitat!
Lucia Gosler

Pentru mine, Antena 3 este cum era Europa Liberă înainte de '90. Este singurul post de televiziune care vrea într-adevar să fie o Românie liberă din toate punctele de vedere. Trebuie să fim puternici, atât voi, cât şi noi cei care vă urmărim şi să fim mai uniţi pentru a birui acest regim de teroare.
Aurel Miclea

×
Subiecte în articol: post confiscat mesaje telespectatori
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close