Antena 3 CNN Actualitate Mick Jagger a dansat latino într-un club din Capitală (VIDEO)

Mick Jagger a dansat latino într-un club din Capitală (VIDEO)

Mick Jagger a dansat latino într-un club din Capitală <font color=red>(VIDEO)</font>
19 Iul 2007   •   20:27

A dansat latino şi a ascultat piese din folclorul românesc! După concertul de pe stadionul Lia Manoliu, Mick Jagger a petrecut într-un club din Capitală. Departe de ochii curioşilor, fără pretenţii exagerate, cel mai vânat şi controversat dintre cei patru Rolling Stones a ciocnit un pahar de şampanie cu prietenii şi s-a distrat până spre dimineaţă. După concert, Mick Jagger a ales un club retras, pe care, acum câteva zile l-au testat şi alţi membrii ai staff-ului. Nu a mers singur, ci însoţit de prieteni şi bodyguard.

?A fost Mick Jagger, Bernard, care am înţeles că este backing vocal, care e un tip extraordinar şi ne-a pupat de ?la revedere? pe toţi şi doi prieteni a lui Mick Jagger?, povesteşte un ospătar. Modestia starului i-a surprins pe ospătarii clubului, care s-ar fi aşteptat ca vedeta să aibă ceva pretenţii.

?Au băut apă plată şi au ciocnit o cupă de şampanie. Nu au fost fiţe, nu a fost absolut nimic. Le-a căzut paharul şi am vrut să-l schimb şi nu au vrut să-l schimb, nu au avut niciun fel de fiţe, nimic?, spune alt chelner.

Au avut pretenţii în ceea ce priveşte muzica. ?Au ascultat numai muzică latino, house fără rock, fără nimic, muzică de folclor, au dansat toată noaptea. Chiar s-a simţit foarte bine Mick jagger, a dansat?, îşi mai aminteşte ospătarul. Una peste alta seara lui Mick Jagger a fost una reuşită şi asta pentru că înainte de escapada bucureşteană a reuşit să ridice în picioare peste 60.000 de oameni, care au cântat alături de el.

GALERIE FOTO DE LA CONCERT FOTO: Raluca Moţei


MICK JAGGER CĂTRE ROMÂNI: CÂNTAŢI CU MINE!
ROLLING STONES - SATISFACTION PE SCENA DIN BUCUREŞTI
FOCUL DE ARTIFICII DE LA SFÂRŞITUL SPECTACOLULUI

MICK JAGGER: BUNĂ SEARA, BUCUREŞTI!

CONCERT INCENDIAR


Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close