Antena 3 CNN Actualitate Metrourile circulă cu viteză redusă la Piaţa Romană. Motivul este halucinant

Metrourile circulă cu viteză redusă la Piaţa Romană. Motivul este halucinant

ghhk.jpg
foto: Agerpres
16 Noi 2016   •   19:07

Circulaţia metrourilor în zona staţiei Piaţa Romană de pe Magistrala 2 se desfăşoară la viteză redusă pentru evitarea oricăror riscuri, în condiţiile în care o şină trebuie înlocuită, dar acest lucru nu s-a realizat până acum din lipsă de fonduri, scrie Adevărul.

„Este vorba despre o porţiune de pe Magistrala 2, la Piaţa Romană, unde sunt probleme cu şina pentru că nu a fost schimbată la vremea respectivă, de aceea se circulă cu viteză redusă. Nu vin banii, nu se rezolvă problema. Nu a fost alocat bugetul, de doi ani se întâmplă acest lucru“, a declarat, pentru „Adevărul“, Ion Rădoi, preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM).

De altfel, Rădoi spune că, în zona staţiei Piaţa Romană, şina a fost fisurată şi s-a înlocuit prin înlocuirea acelei porţiuni, fără a se asigura însă o continuitate a şinei.

„Chiar a fost fisurată şina acolo şi s-a intervenit, s-a înlocuit o porţiune. De fapt, toată şina de pe Magistrala 2 trebuie înlocuită şi se aşteaptă aprobarea bugetului“, a mai spus Rădoi.

×
Subiecte în articol: metrou Metrorex
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close