Antena 3 CNN Actualitate Mesajele cifrate pe care "Maru" le avea scrise pe unghii! Criminolog: "Copiii ăştia nu mai gândesc normal"

Mesajele cifrate pe care "Maru" le avea scrise pe unghii! Criminolog: "Copiii ăştia nu mai gândesc normal"

Antena 3 CNN a reuşit să localizeze şi să decripteze mesajele pe care dealerul de droguri Tudor Duma le avea scrise pe unghii

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   12:08

Dealerul de droguri care a intrat nestingherit în Spitalul Floreasca şi a mai şi transmis pe reţele sociale, avea pe unghii un mesaj cifrat pentru poliţişti.

Cifrele 1312 scrise cu ojă pe unghiile lui Maru au echivalentul literelor A, C, A, B.

ACAB  este un acronim cunoscut în rândul adolescenţilor vorbitori de engleză şi consumatori de social media, însemnând all cops are bastards. 

Traducerea: toţi poliţiştii sunt nişte nemernici

De asemenea, pe unghiile lui Maru figurau şi cifrele 101, echivalentul cunoscutului LOL din limbajul online ( en: lots of laughs), care înseamnă hohote de râs...

Ambele mesaje completează comportamentul sfidător avut de Tudor Duma atât la momentul filmării escapadrei din Spitalul Floreasca, dar şi ulterior când a fost adus de poliţişti la audieri. 

Teribilism exacerbat de consumul de droguri

"Avem de-a face cu un teribilism, cumva exacerbat de consumul de droguri. Copiii ăştia nu mai gândesc normal. Au creierul aproape prăjit. Ei au nevoie în permanenţă de ceva: trebuie să epateze, trebuie să impresioneze membrii grupului din care fac parte, şi fiecare vrea să vină cu ceva nou.

(...) Toate acestea sunt rezultatul unei lipse de educaţie, de supraveghere, de a înţelege ce înseamnă drogurile în realitate, pentru că puţini sunt cei care reuşesc să scape de această nenorocire", a explicat criminologul Dan  Antonescu într-o intervenţie în direct la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Tudor Duma
Cele mai noi știri
Parteneri
x close