Antena 3 CNN Actualitate Mesajul transmis de tricolori pentru elevii care susțin Evaluarea Națională 2024: „Vă ţinem pumnii, aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”

Mesajul transmis de tricolori pentru elevii care susțin Evaluarea Națională 2024: „Vă ţinem pumnii, aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”

Mesajul transmis de tricolori pentru elevii care susțin Evaluarea Națională 2024: „Vă ţinem pumnii, aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”
Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2024   •   09:07

Jucătorii naționalei de fotbal a României au transmis un mesaj de încurajare pentru elevii de clasa a VIII-a, care susțin, marți, prima probă de la Evaluarea Națională 2024.

Mult succes elevilor care mâine participă la prima probă de la Evaluarea Națională! ????

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 24 iunie 2024

Sunt emoții mari pentru elevii de clasa a VIII-a, care susțin azi, 25 iunie, prima probă de la Evaluarea Națională 2024, cea la Limba și literatura română.

Cu această ocazie, jucătorii naționalei României, aflați în cantonamentul din Germania de la EURO 2024, le-au transmis elevilor un mesaj de încurajare, prin intermediul mijlocașului Răzvan Marin. 

„Nu doar noi avem de trecut un test important zilele acestea, ci şi elevii de clasa a VIII-a. Aşa că vă urăm mult succes, dragi elevi, la Evaluarea Naţională.

Vă ţinem pumnii, aşa cum şi voi o faceţi pentru noi”, a spus Răzvan Marin, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook Echipa națională de fotbal a României.

Citește și: „Lacrimi de bucurie”. Tricolorii s-au reîntâlnit cu familiile lor, în cantonamentul din Germania de la EURO 2024

Cea de-a doua probă de la Evaluarea Națională 2024, cea la Matematică, are loc pe 27 iunie, urmând ca a doua zi să se desfășoare proba la Limba Maternă.

Primele rezultate, înainte de contestații, vor fi afișate pe data de 3 iulie. De asemenea, rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2024 vor fi afişate marţi, 9 iulie.

Pe de altă parte, tricolorii se pregătesc pentru meciul cu Slovacia de la EURO 2024, care va avea loc pe 26 iunie.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A murit îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu
x close