Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă, mesaj pentru elevii care susțin astăzi examenul de Bacalaureat: "Vă doresc să obțineți cele mai bune rezultate"

Nicolae Ciucă, mesaj pentru elevii care susțin astăzi examenul de Bacalaureat: "Vă doresc să obțineți cele mai bune rezultate"

Examenul de Bacalaureat 2023 începe astăzi, 26 iunie, cu prima probă, cea la Limba și literatura română. Peste 130.000 de elevi absolvenți s-au înscris la Bacalaureat 2023, sesiunea de vară. Cu această ocazie, fostul premier a ținut să le transmită un mesaj.

mesa ciuca elevi bacalaureat
Nicolae Ciucă, mesaj pentru elevii care susțin astăzi examenul de Bacalaureat: "Vă doresc să obțineți cele mai bune rezultate" Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Axinia    |    26 Iun 2023   •   09:44

Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj pentru toți elevii care susțin astăzi proba la limba română de la examenul de Bacalaureat. Fostul premier subliniază faptul că de acest examen depinde viitorul fiecărui candidat și le dorește să obțină cele mai bune rezultate. 

"Peste 130.000 de tineri susțin astăzi prima probă la bacalaureat, cel mai important examen din parcursul lor educațional de până acum. De acest test depinde viitorul fiecăruia - un examen complex în care contează mult cunoștințele și aptitudinile dezvoltate în ultimii ani de studiu, dar și dedicarea profesorilor și sprijinul părinților.

Dragi elevi, vă doresc să obțineți cele mai bune rezultate, care să vă ajute să faceți alegerile corecte privind viitorul vostru educațional și profesional.

Mult succes astăzi, la proba de Limbă și Literatură Română!", a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: Bacalaureat 2023 începe astăzi, cu proba scrisă la Limba și literatura română

Peste 130.000 de tineri susțin astăzi prima probă la bacalaureat, cel mai important examen din parcursul lor educațional...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Duminică, 25 iunie 2023

×
Subiecte în articol: mesaj Nicolae Ciucă elevi Bacalaureat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close