Antena 3 CNN Actualitate Melek Amet a fost înmormântată la cimitirul Ghencea musulman

Melek Amet a fost înmormântată la cimitirul Ghencea musulman

Melek Amet a fost înmormântată la cimitirul Ghencea musulman
23 Mai 2008   •   19:04

Melek Amet a fost înmormântată vineri după-amiază la cimitirul Ghencea musulman. Zeci de prieteni au condus-o pe ultimul drum. Fostul manechin din generaţia de aur a murit joi dimineaţă, în braţele mamei sale, după o lungă suferinţă. Era o fire optimistă, o femeie care iubea viaţa şi şi-a dorit să trăiască până în ultima clipă, chiar dacă a luptat cu o boală nemiloasă, cancerul ovarian.

Melek Amet a fost manechinul preferat al lui Nicolae Ceauşescu şi protejata Zinei Dumitrescu. Melek era o fire sensibilă şi exotică, o prezenţă plăcută. Boala a fost neîndurătoare cu ea. A răpit-o de tânără. Se operase, dar boala a recidivat. Nici tratamentele cele mai costisitoare în Italia nu au putut să împiedice tragicul eveniment.

?S-a întâmplat să-mi fie foarte rău, să fac o operaţie foarte urâtă, grea. O boală a secolului XX, un pui de cancer ca să zic aşa, că eu nu-l bag în seamă?, se confesa manechinul.

A fost curtată de foarte mulţi bărbaţi şi a avut două căsnicii, prima la 18 ani cu fiul viceprim-ministrului Virgil Trofin, iar a doua cu un coleg de şcoală, Sergiu Mocanu. Următoarea relaţie stabilă a avut-o cu jurnalistul Doru Iuga, cu care urma să se căsătorească. Presa a mai cuplat-o cu multe nume sonore, printre care fostul antrenor de la Chelsea, Jose Murinho.

?Nu credeam că o să se întâmple aşa de repede, aveam speranţa oarbă că poate o să-şi revină. E cumplit să mori ştiind că mori; ea ştia?, a declarat Zina Dumitrescu. Pe ultimul drum au condus-o prietenii alături de care Melek şi-a petrecut cele mai frumoase momente.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close