Antena 3 CNN Actualitate Mehedinţi. Contabilul unei primării, bătut cu pumnii şi picioarele de viceprimar şi fratele acestuia

Mehedinţi. Contabilul unei primării, bătut cu pumnii şi picioarele de viceprimar şi fratele acestuia

Mehedinţi. Contabilul unei primării, bătut cu pumnii şi picioarele de viceprimar şi fratele acestuia
13 Apr 2010   •   10:45

Viceprimarul localităţii Salcia, din judeţul Mehedinţi, este acuzat că, împreună cu fratele acestuia, l-a bătut pe contabilul primăriei cu pumnii şi picioarele. Potrivit Mediafax, acesta a ajuns la spital, luni seară, cu mai multe lovituri la cap şi torace.

Contabilul susţine că viceprimarul i-ar fi cerut socoteală în legătură cu numărul prea mic de zile înregistrate de soţie în vederea plăţii salariului.

Viceprimarul se apără, însă, spunând că victima s-ar fi lovit de un dulap.

"În momentul în care i-am arătat condica şi greşeala pe care a făcut-o a vrut să îmi smulgă condica din mână. Eu nu i-am dat-o, a tras de ea, el a tras, eu am tras, iar în acel moment s-a repezit să mă împingă. Eu l-am împins mai tare şi s-a lovit de un dulap", a declarat viceprimarul, citat de sursa precizată.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă. Din primeel cercetări reiese că viceprimarul şi fratele acestuia l-au lovit de mai multe ori pe contabil cu pumnii şi picioarele.

Viceprimarul comunei Salcia va fi cercetat pentru lovire şi purtare abuzivă, în funcţie de numărul de zile petrecute de victimă în spital.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: viceprimar batut mehedinti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close