Antena 3 CNN Actualitate Medicul Trancă vrea să se angajeze din nou la spitalul de unde a fost dat afară

Medicul Trancă vrea să se angajeze din nou la spitalul de unde a fost dat afară

Medicul Trancă vrea să se angajeze din nou la spitalul de unde a fost dat afară
10 Aug 2009   •   22:13

Război total între doctorul Trancă şi foştii lui colegi. Aceştia nu mai vor ca Trancă să se angajeze la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Încăpăţănat, medicul vrea să lucreze în spitalul de unde a fost dat afară chiar dacă acum are dreptul să profeseze în orice spital din România sau din Uniunea Europeană.

Ca să-i blocheze revenirea în spital, colegii se folosesc de orice fel de argumente. Inlcusiv de ideea că părinţii ar veni cu inima strânsă la Spital, pentru că nu ar şti care dintre medici este cel condamnat la patru ani cu suspendare pentru tentativă de omor.

Medicul chirurg Răzvan Trancă poate profesa. Anul trecut, în noiembrie, i-a expirat interdicţia de un an impusă de Colegiul Medicilor. Mai exact poate opta pentru orice spital din Uniunea Europeană. Însă, Trancă vrea să trateze din nou copii, şi la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a cunoscut-o şi pe Andreea Mocanu şi unde este acuzat şi acum că-şi brutaliza colegii.

Conform deciziei Tribunalului Bucureşti medicul are nevoie de un salariu ca de aer. El trebuie să-i plătească Andreei Mocanu despăgubiri de 53 de mii de lei.

Observator




×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close