Antena 3 CNN Actualitate Medicul Răzvan Trancă a avut primul termen al procesului în care este acuzat de viol şi tentativă de omor

Medicul Răzvan Trancă a avut primul termen al procesului în care este acuzat de viol şi tentativă de omor

Medicul Răzvan Trancă a avut primul termen al procesului în care este acuzat de viol şi tentativă de omor
Foto: Mediafax
12 Ian 2011   •   23:28

Medicul Răzvan Trancă, acuzat de viol şi tentativă de omor îşi aşteaptă sentinţa definitivă în dosar. Astăzi în sala de judecată el s-a confruntat pentru ultima oară cu cea pe care susţine că a iubit-o deşi era imoral, tânăra Andreea Mocanu. La patru ani de la eveniment, cei doi s-au revăzut şi au rememorat în faţa magistraţilor faptele. Versiunile lor se contrazic în continuare.

Primul termen la recurs dar şi ultimul. Cele două părţi din dosar, medicul Trancă şi tânăra Andreea Mocanu, au venit decisi să termine cu această poveste pentru totdeauna. Niciunul nu a cerut amânare şi procesul s-a judecat în două ore.

Toate datele din dosar au fost rediscutate şi fiecare parte a atacat ce nu i-a convenit. Avocaţii Andreei Mocanu au încercat să demonteze deciziile anterioare care au dus la achitarea doctorului.

În sala de judecată Răzvan Trancă a jucat aceeaşi carte ca şi pînă acum: avea o relaţie cu Andreea. Cît despre saltul de la etajul 6 a declarat tot timpul că nu a aruncat-o de la geam ci fata, băută, s-a dezechilibrat şi a căzut.

La plecarea de la Înalta Curte medicul şi-a luat soţia de mână şi au plecat acasă. La Curte au rămas magistraţii care analizează probele strânse în urmă cu patru ani şi se pregătesc să ia o decizie.

Medicul Răzvan Trancă, acuzat de viol şi tentativă de omor îşi aşteaptă sentinţa finala





×
Subiecte în articol: medic viol tentativa de omor
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close