Antena 3 CNN Actualitate Medicul Ciomu s-a întâlnit cu bărbatul pe care l-a mutilat în 2004 (VIDEO)

Medicul Ciomu s-a întâlnit cu bărbatul pe care l-a mutilat în 2004 (VIDEO)

Medicul Ciomu s-a întâlnit cu bărbatul pe care l-a mutilat în 2004 (VIDEO)
25 Iun 2008   •   20:50

Medicul Naum Ciomu s-a întâlnit astăzi faţă în faţă cu omul pe care l-a mutilat pe viaţă, în urmă cu patru ani. Victima cere 800 de mii de euro medicului, daune, pentru că în 2004 i-a secţionat penisul, în trei bucăţi, în timpul unei intervenţii chirurgicale. Întâlnirea a avut loc la Tribunal, unde s-a judecat ultimul termen al procesului. Doctorul Ciomu, judecat pentru vătămare corporală gravă, a pledat pentru lipsa discernământului în momentul efectuării operaţiei.

?Victima, de numai 33 de ani, este lipsită de funcţiile de reproducere şi nu va avea o stare psihică mai bună. Se spune că Jiga a beneficiat de o vindecare miraculoasă, dar trebuie să vă spun că, practic, i s-a pus o bucată de muşchi de pe mână în locul respectiv, care e mai mult de ordin estetic. Victima trăieşte un calvar continuu, stresul este puternic, îi este ruşine şi să iasă pe stradă. E o dovadă de cinism", a declarat avocatul victimei, în urmă cu ceva timp atunci când Instanţa Supremă a respins o cerere de expertiză psihologică asupra acestuia.

Medicul Naum Ciomu a fost acuzat, în octombrie 2004, de procurorii bucureşteni, că a lăsat infirm un pacient, doctorul fiind găsit vinovat de vătămare corporală gravă din culpă, după i-a secţionat în trei penisul unui pacient.

După doi ani de proces, Judecătoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Ciomu la un an de închisoare cu suspendare.

De asemenea, magistraţii au decis ca doctorul Ciomu să nu mai poată profesa ca medic primar chirurg-urolog. Sentinţa a fost ulterior contestată la Tribunalul Bucureşti.



Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close