Antena 3 CNN Actualitate Medicul care a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Brașov a luat sedativul de la o clinică privată. Ce pretext a folosit

Medicul care a încercat să se sinucidă într-o toaletă publică din Brașov a luat sedativul de la o clinică privată. Ce pretext a folosit

Terapie Intensiva
Pacient la Terapie Intensivă. Imagine generică. Sursă: hepta
de Ovidiu Stan    |    19 Aug 2024   •   16:44

Medicul care a încercat să se sinucidă într-o toaletă din Brașov a luat de la o clinică privată din oraș medicamentul pe care l-a folosit. Potrivit surselor Antena 3 CNN, sedativul urma să fie folosit în timpul unei operații. Medicul nu a fost încă audiat, iar anchetatorii vor să stabilească dacă există o legătură între faptul că doctorul a fost audiat în dosarul pacienților morți de la Spitalul Pantelimon și gestul său.

Medicul care a încercat să se sinucidă în Piața Sfântul Ioan din Brașov, într-o toaletă publică, ar fi luat medicamentele din rețeaua unei clinici private din Brașov, sub pretextul că urmează să efectueze o operație folosind acest medicament ca anestezic. 

Bărbatul este anestezist pe ATI la București, la Spitalul Militar și este iubitul uneia dintre doctorițele inculpate în dosarul deschis pentru omor în cazul decesului unui pacient în secția de Terapie Intensivă a Spitalului "Sfântul Pantelimon" din București.

După ce a fost găsit inconștient în toaleta publică din Brașov, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, apoi la Spitalul Militar Regina Maria din Brașov. Însă, potrivit informațiilor pe care le avem acum de la Parchet, medicul a fost transferat din nou la Spitalul Militar din București, unde se află în acest moment în stare de supraveghere și de refacere.

Bărbatul nu va putea fi audiat prea curând, cel puțin nu de către polițiștii de la Sectia 1 și de către procurorul Parchetului Judecătoriei Brașov. Acest lucru îl vor face lucrătorii de la Parchetul Militar, pentru că medicul are și grad de colonel.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close