Antena 3 CNN Actualitate Media Unii spun că... în luna octombrie, revista TopGear vine cu un DVD

Unii spun că... în luna octombrie, revista TopGear vine cu un DVD

Unii spun că... în luna octombrie, revista TopGear vine cu un DVD
08 Oct 2010   •   18:45

Tot ce ştim este că acel DVD conţine cele mai bune momente ale lui Stig, de la cursa prin Londra şi până la infamul tur în Koenigsegg CCX.
Revista BBC Top Gear oferă un cadou cititorilor săi: un DVD de colecţie, care reprezintă un tribut al celor mai bune omente cu STIG din toate timpurile.
Care este cel mai rapid mod de a traversa Londra? Jeremy, James şi Richard au ales o maşină, o motocicletă, o barcă cu motor, în timp ce Stig,  cam dezorientat, a ales transportul în comun. Oare chiar e posibil să mergi de-a latul cu metro-ul sau cu autobuzul?

Folosind un BMW vechi, o cisternă de bio-diesel făcut acasă şi suficientă cofeină cât să le ţină ochii deschişi, echipa Top Gear s-a înscris într-o cursă de 24 de ore. Din fericire, regulamentul a permis folosirea unui al patrulea pilot.

Stig este în elementul său doar atunci când testează maşini pe circuit şi merge la limită. A reuşit să stabilească un nou record cu Apollo, s-a dat de-a latul cu un Caterham R500 şi a reuşit să îmblânzească un Koeniseg. Dar asta de abia după ce a inventat un eleron spate doar pentru acest super bolid.

Intră pe www.topgear.ro/stig să vezi cu ochii tăi.

×
Subiecte în articol: top gear
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close