Antena 3 CNN Actualitate Media Suspans, mistere și SF - cele mai tari seriale, de azi, la Euforia TV

Suspans, mistere și SF - cele mai tari seriale, de azi, la Euforia TV

Suspans, mistere și SF - cele mai tari seriale, de azi, la Euforia TV
28 Mai 2012   •   19:12

Euforia TV introduce în grilă două seriale americane de succes internaţional, Medium şi Sanctuary. Acestea sunt capetele de afiş care vă vor ţine cu sufletul la gură în serile misterioase şi pline de suspans din luna mai la Euforia TV.

Carismatica, Patricia Arquette, interpretează într-un mod deosebit rolul Allison Dubois în serialul Medium ce va debuta azi la Euforia TV.Rolul i-a adus actriţei un premiu Emmy pentru cel mai bun rol principal în anul 2005 şi nominalizări la Globul de Aur din 2005, 2006 şi 2007, premiul SAG Award în 2006 şi 2010 şi Emmy Award din nou în 2007.

Încă din copilărie, Allison a descoperit că are anumite talente ieşite din comun şi a încercat să-şi înţeleagă visele şi viziunile pe care le avea cu cei morţi. Iubitul său soţ, Joe, om de ştiinţă, a urmărit toate visele şi premoniţiile pe care Allison le-a avut în ultimii doi ani. În încercarea de a-i demonstra soţiei că visele sale sunt determinate de stresul la care este supusă, Joe face un experiment ştiinţific, încercând să descopere dacă viziunile lui Allison au o corespondenţă în realitate. Ce descoperă el şi cum decurg lucrurile mai departe, urmăriţi la Euforia TV.

Din 30 mai, Euforia TV pregăteşte ceva special şi pentru iubitorii serialelor SF, „Sanctuarul”.Dr. Helen Mangus este prima femeie doctor în Royal College, iar logodnicul ei John Druitt, posedă abilitatea de a manipula timpul şi spaţiul şi astfel se poate teleporta, însă de fiecare dată, călătoriile îi manipuleaza ADN-ul, influentându-i negativ comportamentul. Când John se teleporteaza într-un alt timp, Dr. Mangus preia conducerea sanctuarului tatălui ei. Ani mai târziu, Helen o creează pe Ashley, folosind ADN-ul lui John, dar Ashley nu ştie că tatăl ei este de fapt Jack the Ripper. În distribuţie joacă remarcabil, Amanda Tapping, Robin Dunne şi Ryan Robbins.

Urmăriţi cu aceleaşi emoţii noile seriale de la Euforia TV, dar şi surprizele pe care postul le mai pregăteşte pentru vara anului 2012.

Mai multe infomaţii despre noile seriale pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv şi de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close