Antena 3 CNN Actualitate Media Şlagarele anilor '80 pentru sufletul tau – Angela Similea

Şlagarele anilor '80 pentru sufletul tau – Angela Similea

Şlagarele anilor '80 pentru sufletul tau – Angela Similea
23 Dec 2010   •   11:33

În prag de Sarbatori, Revista Felicia si OVO Music va aduc un dar deosebit: un nou CD semnat de “Doamna muzicii romanesti”, Angela Similea. “Anii '80 – volumul IV”, ce insoteste Revista Felicia din 23 decembrie,  este un CD de suflet, care n-ar trebui sa iti lipseasca din colectie. Albumul include 20 dintre cele mai indragite melodii lansate de Angela Similea, printre care “Daca n-ai fi existat”, “Nu-mi lua iubirea daca pleci”, “Viata merge iubind inainte”, “Balada iubirilor deschise”, “Recheama-ma si am sa revin”, “Ultimul tramvai”.

Albumul, produs de OVO Music, contine piese originale, “curatate de praf si masterizate in studio in asa fel incat sa beneficiati de un sunet foarte placut”, spune Ovidiu Komornyik, directorul casei de discuri. Printre compozitorii slagarelor de pe acest album ii veti regasi pe Marcel Dragomir, Marius Teicu, Ion Cristinoiu, Adrian Enescu, Marian Nistor. De altfel, de-a lungul carierei sale, Angela Similea a colaborat cu cei mai reputati compozitori, transformand creatiile acestora in slagare pentru toate generatiile. A lansat numeroase albume, printre care “Un albastru infinit” (1978), Nufarul alb (1983),  “Nu-mi lua iubirea” (1987), “De dragul tau” (1989), “Colinde si cantece de Craciun” (2001) sau “Nostalgie” (2004). |n anul 2008 a lansat doua noi albume, primite foarte calduros de admiratorii sai -“De dragul tau” – album de duete si  primul album de autor -„Nostalgie”.

Succesul la public a fost dublat de premiile care au rasplatit permanent reusitele unei cariere exceptionale, atat inainte cat si dupa 1989. “Cerbul de Argint” in 1970, “Orfeul de Aur” in 1972, trofeele Festivalului Mamaia in 1984 si 1996, Discuri de aur si de platina (in 1998, 2000, 2007, 2008), sunt doar cateva dintre premiile obtinute de Angela Similea. |n perioada 1980-1988 a obtinut premii la fiecare dintre editiile Festivalului „Melodiile anului”. |n 2000, in cadrul galei organizate de TVR2, melodia „Sa mori de dragoste ranita”, a fost declarata „melodia secolului XX”.

Pachetul revista + CD “ Anii '80 – volumul IV” costa 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din  23 decembrie (numarul 229) a  Feliciei.
Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, “Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Indicele Glicemic, 100 retete Montignac, Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: Revista Felicia Angela Similea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close