Antena 3 CNN Actualitate Media „Sinteza zilei”, cel mai urmărit program în seara confruntării finale

„Sinteza zilei”, cel mai urmărit program în seara confruntării finale

a3.jpg
14 Noi 2014   •   13:49

Mihai Gâdea l-a avut invitat aseară în studioul „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei” pe candidatul la preşedinţie Victor Ponta, ediţia specială înregistrând o medie de 8,2% rating şi 17,3% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, poziţionându-se astfel pe primul loc în clasamentul general şi depăşind toate celelalte posturi TV din România, conform Kantar Media.



În clasamentul posturilor informative, diferenţa dintre Antena 3 şi celelalte televiziuni de ştiri a fost uriaşă, Antena 3 obţinând audienţe de aproape 7 ori mai mari faţă de următorul clasat.



Klaus Iohannis a refuzat invitaţia Antena 3 de a-l întâlni pe contracandidatul său la dezbarea finală dinainte de vot şi a participat la o altă emisiune. În intervalul orar 20:40 – 21:30, când cele două emisiuni s-au intersectat, „Sinteza Zilei” s-a detaşat, cu o medie de 9,1% rating şi 15,4% cotă de piaţă, în timp ce emisiunea de la postul concurent obţinea o medie de 2,5% rating şi 4,2% share. Pe acest interval, Antena 3 a ocupat locul 2 în piaţă., în timp ce Digi 24 nu se regăseşte în top 5.





Dacă la nivelul întregii zile Antena 3 a fost lider pe segmentul de ştiri şi pe locul 3 în piaţă, cu 3,5% rating şi 13,6% share, în prime time, postul nostru a obţinut nu mai puţin de 7,3 puncte de rating şi 14,3% cotă de piaţă, clasându-se pe locul al doilea în piaţă, după Pro TV.





Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close