Antena 3 CNN Actualitate Media Secretele Bucătăriei: Carnea Roşie. Volumul 2, de la revista Felicia

Secretele Bucătăriei: Carnea Roşie. Volumul 2, de la revista Felicia

2 minute de citit Publicat la 15:08 03 Noi 2010 Modificat la 15:08 03 Noi 2010
Secretele Bucătăriei: Carnea Roşie. Volumul 2, de la revista Felicia
Din 4 noiembrie, Revista Felicia si Editura Litera iti daruiesc cel de-al doilea volum al colectiei “Secretele Bucatariei”, dedicat prepararii carnii rosii, la un pret special de doar 10,9 lei.

Apreciata pentru gustul sau intens, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in diferite feluri, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.

Piept de rata cu rodie, vita cu aroma de ghimbir, friptura in crusta de sare cu curry sau tocanita de vita in sos de iaurt sunt doar cateva dintre cele 50 de retete imbietoare incluse in acest volum. Un capitol special este dedicat tehnicilor de baza in  pregatirea carnii rosii. Veti putea afla cum sa impanati biftecul de vita, cum puteti curata de pene si fulgi pasarile salbatice sau care sunt cele mai potrivite metode pentru marinare.

Bucatari renumiti va propun trucuri ingenioase pentru fiecare tip de carne rosie. Astfel, carnea de vitel trebuie frecata cu o ramurica de rozmarin, unsa cu ulei de masline si prajita la foc iute, in timp ce pulpele zburatoarelor trebuie gatite mai mult decat pieptul, intrucat se fac mai greu. Alegerea ustensilelor pentru gatit este de asemenea foarte importanta: tigaia cu fund gros, din fonta, este ideala pentru prajire, intrucat mentine caldura si o distribuie uniform.

Colectia “Secretele Bucatariei” este o serie de 8 volume dedicate in egala masura celor pasionati de gatit si celor preocupati de mentinerea sanatatii si a tineretii. Gustoase, sanatoase si usor de preparat sunt atributele esentiale ale retetelor include in colectie. Selectia acestora a fost facuta tinand cont de disponibilitatea ingredientelor pe piata romaneasca si de obiceiurile culinare ale romanilor.

Colectia apare in conditii grafice impresionante, cu un layout atractiv insotit de ilustratii spectaculoase. Pe langa sectiunea principala dedicata retetelor, fiecare volum include un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de baza, recomandari generale privind alegerea ingredientelor si diferitele tehnici de preparare.

Succesiunea volumelor este urmatoarea:
Carne alba (28 octombrie)
Carne rosie (4 noiembrie)
Peste (11 noiembrie)
Salate (18 noiembrie)
Supe (25 noiembrie)
Paste (2 decembrie)
Preparate la gratar (9 decembrie)
Dulciuri (16 decembrie)

Pachetul revista + “Secretele bucatariei (Volum 2)– Carnea rosie” este de 13,9 lei si se distribuie impreuna cu editia din 4 noiembrie (numarul 222) a Revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, “Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

 

×
Etichete: Revista Felicia
x close