Antena 3 CNN Actualitate Media S-a terminat! O vedetă a Știrilor Pro TV a vorbit în premieră despre relația cu Adrian Sârbu

S-a terminat! O vedetă a Știrilor Pro TV a vorbit în premieră despre relația cu Adrian Sârbu

andreea liptak2.jpg
09 Dec 2015   •   15:54

Andreea Liptak (36 de ani) a vorbit recent despre cum s-a schimbat viata ei de cand a parasit Stirile Pro TV, dar si despre relatia ei cu Adrian Sarbu. 

Andreea Liptak a lucrat in PRO TV inca din 1998, iar primii doi ani si jumatate a fost angajata la statia PROTV din Arad, care a fost si primul ei loc de munca. Mai tarziu a venit la Bucuresti, unde si-a cunoscut si actualul sot impreuna cu care are o afacere profitabila, un proiect medical pentru cei care doresc longevitate. 


A plecat de trei ani de la știri și spune că nu va reveni prea curând. ”Nu mai sunt pe acelasi nivel de rezonanta cu mesajul actual al mass-media din Romania. Am un set de valori diferit”, a spus Andreea Liptak pentru cancan.ro.

Întrebată de Cancan.ro despre relația ei cu Adrian Sârbu, fosta prezentatoare a explicat: ”timp de 15 ani am avut o relatie pur profesionala cu Dl. Adrian Sarbu, bazata pe respect reciproc. Iar aceasta relatie patron-angajat, s-a incheiat atunci cand eu am plecat din PRO TV. Nu ar fi nimic de adaugat. Sau poate totusi un principiu dupa care eu ma ghidez, si anume acela ca atunci cand analizez o persoana, am un singur filtru prin care trec informatia: calitatea relatiei mele personale, directe, cu acel om. Din punct de vedere profesional, am avut o relatie impecabila cu Dl. Sarbu.”





×
Subiecte în articol: adrian sarbu pro tv
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close