România liberă: Cele mai ingenioase cinci metode de scăpare folosite de urmăriţii internaţional, povestite de şefi din Poliţia Română, sub protecţia anonimatului. Trei ofiţeri cu funcţii de conducere din IGPR au vorbit despre metodele ingenioase folosite după fuga din România de urmăriţii internaţional tip Boldea, pentru a nu fi prinşi de INTERPOL. Printre metode se numără: modificarea unei litere, a unei cifre sau a pozei din paşaport, metoda schimbării fizionomiei, metoda căsătoriei, procurarea unor acte în alb şi schimbarea amprentelor.
Puterea: Gaura lui Drăghia - 100 de milioane euro fonduri nerambursabile. Şefa CNADNR, Daniela Drăghia, nu se opreşte din aplicarea măsurilor abuzive. Pe scurt, Drăghia a hotărât să anuleze o licitaţie, pe motiv că ofertele sunt inacceptabile şi neconforme. Decizia a dus la pierderea unei finanţări europene de aproximativ 100 milioane de euro. Acum, statul este obligat să finanţeze de la buget construcţia celor 23 km de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj.
Jurnalul Naţional: Clubul băieţilor deştepţi portocalii din energie. Ziariştii îi prezintă pe băieţii deştepţi din energie ai Partidului Democrat-Liberal. Aceştia fac parte dintr-o reţea de interese personale ale fostului premier, actualmente preşedinte al partidului de guvernământ, Emil Boc.
gandul.info: Cazul Boldea scoate imunitatea parlamentară din Constituţie? Ce spun politicienii. Plecând de la cazul Boldea, jurnaliştii au încercat să afle dacă politicienii ar fi de acord cu eliminarea din Constituţie a imunităţii parlamentare. Chiar dacă aleşii poporului s-au remarcat prin rapiditatea cu care au avizat cererea magistraţilor în cazul Mihail Boldea, părerile sunt împărţite.
Fin.ro: Rompetrol a găsit hidrocarburi în perimetrul Satu Mare. Grupul Rompetrol a finalizat în parteneriat cu o altă companie forajul a două sonde de explorare în Satu Mare (localităţile Madaras şi Moftinu), testele de producţie indicând prezenţa unor acumulări de hidrocarburi. Perimetrul din Satu Mare are o suprafaţă de 3.000 de kilometri pătraţi şi se află în concesiunea Rompetrol SA din 2004. Grupul deţine în concesiune cinci perimetre de explorare, în Satu Mare, Zegujani, Greşu, Nereju şi Focşani.