Antena 3 CNN Actualitate Media Reportaj cutremurător al BBC despre româncele obligate să se prostitueze în Europa

Reportaj cutremurător al BBC despre româncele obligate să se prostitueze în Europa

hum.jpg
Foto: Pixabay
12 Oct 2016   •   14:38

Autoritățile din Marea Britanie promit să fie în prima linie a războiului împotriva sclaviei moderne care, din păcate, reprezintă o realitate cotidiană pentru sute de romance, victime ale traficului de ființe umane.

Jurnaliștii BBC prezintă, într-un reportaj amplu, povestea uneia dintre româncele care au ajuns victimele traficanților de persoane și au fost obligate să se prostitueze în țări din Europa.

„Dimineața și după-amiaza aveam aproximativ 15 clienți” povestește Mihaela, o tânără româncă de 26 de ani, care a fost forțată să practice prostituția în Ungaria, Austria și Elveția. Sub amenințarea bătăilor și chiar a morții (tânăra povestește că era de multe ori amenințată cu pistolul), Mihaela era obligată să întrețină relații sexuale cu zeci de barbați zilnic.

Calvarul fetei a început când aceasta avea numai 16 ani. Mihaela a fost racolată din Nistorești, un sat sărac din România și, sub promisiunea unei vieţi mai bune în străinătate, tânăra a picat în plasa unei reţele de prostituţie.

Conform BBC, cel puțin o fată este racolată de rețelele de proxeneți, în fiecare lună, din satul natal al Mihaelei.

Mihaela avertizează asupa pericolelor prostituției: “Îmi spun povestea și spun fetelor să nu aibă așa ușor încredere în bărbați”.

Citiți și: The Guardian: Povestea unei fete din România, ajunsă într-un bordel din Elveția VIDEO

 

 

×
Subiecte în articol: proxeneti prostitutie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close