Antena 3 CNN Actualitate Media Realizator Fox News, ARESTAT într-un bar din Aeroportul Minneapolis

Realizator Fox News, ARESTAT într-un bar din Aeroportul Minneapolis

Realizator Fox News, ARESTAT într-un bar din Aeroportul Minneapolis
23 Mai 2014   •   13:30

Realizatorul Fox News, Gregg Jarrett (foto), a fost arestat într-un bar din incinta Aeroportului Minneapolis-St. Paul, pentru că a refuzat să coopereze cu poliţia aeroportuară.
Forţele de ordine au au fost solicitate telefonic de către mai mulţi martori, care se plângeau că un bărbat beat face scandal, relatează Minneapolis Star-Tribune.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului, Patrick Hogan, a declarat că Jarrett, se afla într-o vădită stare de ebrietate şi a fost reţinut după ce a avut un comportament beligerant în faţa poliţiştilor şi a refuzat să se conformeze dispoziţiilor formulate de către aceştia.

Jarrett, în vârstă de 59 de ani, a fost încarcerat în penitenciarul Hennepin, sub acuzaţia de "obstrucţionare şi interferenţă în procesul juridic exercitat de organele legii", informează AP.

După ce a achitat cauţiunea stabilită (în valoare de 300 de dolari) şi i s-au adus la cunoştinţă faptele de care este acuzat, Jarrett a putut părăsi celula de detenţie. El va fi însă obligat să fie prezent în faţa instanţei la data de 6 iunie.

Departamentul de PR al celor de la Fox News a comunicat scurt:
"Am aflat că Gregg Jarrett a comis o fărădelege în Minneapolis şi că acesta a fost arestat. Din câte ştim, el se confruntă cu probleme personale destul de serioase în ultima perioadă. Nu am stabilit încă data exactă la care Gregg nostru se va întoarce în studiourlie noastre", se arată în document.



Anul trecut, Gregg Jarrett a relatat şi dezbătut în emisiunile sale despre evenimente importante, cum ar fi procesul lui George Zimmerman sau prăbuşirea zborului Asiana 214, pe una dintre pistele aeroportului din San Francisco.

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close