Antena 3 CNN Actualitate Media Răzvan Dumitrescu, în echipa Antena 3: Meseria de jurnalist e mai grea în prezent din cauza presiunilor politice (VIDEO)

Răzvan Dumitrescu, în echipa Antena 3: Meseria de jurnalist e mai grea în prezent din cauza presiunilor politice (VIDEO)

Răzvan Dumitrescu, în echipa Antena 3: Meseria de jurnalist e mai grea în prezent din cauza presiunilor politice (VIDEO)
07 Iun 2010   •   23:10

?Mi-am pus şi eu întrebarea dacă e dificil să fii jurnalist azi, pot să spun că în 2009 - 2010 este mai greu decât în 1991 - 1992. Mi-a fost dat să trec prin nişte întâmplări. Pot să spun că mă simţeam mai liber în '91 - '92 decât în 2009 ? 2010. În '91 - '92, anii aceia de zbucium cu mineriade, mi s-a părut că am făcut jurnalism fără presiuni politice faţă de ce se întâmplă acum. Dar vreau să subliniez că nu este vorba de redacţiile unde am lucrat.?, a declarat jurnalistul Răzvan Dumitrescu, cel mai nou membru al echipei Antena 3. Anunţul privind transferul lui Răzvan Dumitrescu a fost făcut de Mihai Gâdea în cadrul emsiunii Sinteza Zilei de luni.

Jurnalistul a fost întrebat apoi de Mihai Gâdea de ce a acceptat să vină la Antena 3. ?Am acceptat acest nou drum din motive poate subiective. Unul dintre acestea este că am fost extrem de plăcut impresionat de momentul în care am văzut o solidaritate a concurenţei în faţa presiunii politice, nu am putut să cred... Urma să închei colaborarea cu postul în care am lucrat, le mulţumesc, nu are nicio legătură decizia mea cu atmosfera de acolo. Atmosfera aceasta, de solidaritate, mai ales din partea voastră a fost factorul decisiv?, a mai spus Răzvan Dumitrescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close