Antena 3 CNN Actualitate Media Porţia de Sănătate, din 8 februarie cu Jurnalul Naţional

Porţia de Sănătate, din 8 februarie cu Jurnalul Naţional

Porţia de Sănătate, din 8 februarie cu Jurnalul Naţional
04 Feb 2011   •   12:02

Ştiai că sănătatea este de acum în mâinile tale? Din 8 februarie Jurnalul Naţional şi Reader’s Digest îţi aduc „Porţia de sănătate” ! 12 volume în care ai sfaturi de la medici din întreaga lume, terapii alternative, remedii la îndemână şi reţete sănătoase! Timp de 12 săptămîni, Jurnalul Naţional îţi aduce în fiecare marţi un proiect plin de... „viaţa”! O colecţie despre cea mai importantă investiţie din viaţa fiecărui om: sănătatea!

Fericirea are întotdeauna chipul... EI! Are o poveste impresionantă... Deloc comună, aproape rară în zilele noastre! Mereu altfel. Şi întodeauna la fel de importantă. De “ea” depinde viaţa însăşi! Aşa că...Învaţă să ai grijă de ea la fiecare pas. Este sănătatea TA!
Ştim cu toţii cât de mult contează sănătatea, dar învăţăm să o apreciem abia atunci când o pierdem!
Aşa că... Ai grijă de sănătatea ta începând chiar de acum şi cu siguranţă vei primi cea mai preţioasă răsplată: te vei simţi bine în fiecare clipă. Şi pentru că în fiecare săptămînă să ştii din ce în ce mai multe despre cum să îţi menţii starea de bine, Jurnalul Naţional îţi aduce colecţia “Porţia de sănătate”  - 12 volume care descriu în amănunt metode de prevenire şi tratare a celor mai frecvente boli. O  colecţie care te va ghida în aplicarea unor tratamente simple şi nepericuloase pe care ţi le vei putea administra ţie sau celorlalţi membri ai familiei în cazul unor afecţiuni uşoare sau în aşteptarea consultului medical. O colecţie prin care îţi propunem să adopţi obiceiuri de viaţă şi regimuri alimentare sănătoase, care ameliorează, uneori chiar spectaculos, starea ta de sănătate. Pentru a te scuti de timp şi efort, am adăugat şi o listă de reţete gustoase şi uşor de preparat din alimentele recomandate, reţete pe care le vei găsi în ultima secţiune a fiecărui volum şi care îţi vor dovedi că a mânca sănătos nu înseamnă a te priva de plăcerea gusturilor! Cumpărând această colecţie vei avea mereu la îndemâna informaţii utile, structurate coerent, limpede şi concis. Cu siguranţă acestea te vor ajuta să îţi menţii sănătatea.
Primul volum al seriei descrie acneea, alergiile, anemia şi anxietatea, cu cauzele şi simptomele lor, propunînd un plan de prevenire şi tratare bazat pe toate elementele pe care le are oricine la îndemână: vitamine, minerale şi suplimente alimentare, plante medicinale şi terapii alternative precum homeopatia, aromaterapia, presopunctura, masajul, alimentele benefice ori nocive. În continuare, sunt prezentate pe larg doua terapii importante recomandate în cazul afecţiunilor din volum: homeopatia şi auriculoterapia, cu principiile care stau la baza lor, bolile pe care le pot trata, măsură şi modul în care le putem folosi singuri şi cazurile în care trebuie să apelăm la specialişti, doua suplimente alimentare importante, fierul şi vitamina C, precum şi şase dintre plantele recomandate în cazul uneia sau mai multora dintre afecţiunile prezente în acest volum.
Află totul despre sănătatea ta, numai cu Jurnalul Naţional!   



×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close