Antena 3 CNN Actualitate Media Până pe data de 9 aprilie, când Antena2 sărbătoreşte 5 ani, mai sunt doar 7 zile!

Până pe data de 9 aprilie, când Antena2 sărbătoreşte 5 ani, mai sunt doar 7 zile!

Până pe data de 9 aprilie, când Antena2 sărbătoreşte 5 ani, mai sunt doar 7 zile!
02 Apr 2012   •   09:47

Vedete, echipe de producatori, invitati speciali se pregatesc cu mare emotie pentru o zi speciala, de dimineata pana seara! Intreaga zi de 9 aprilie e incarcata de programe surpriza, premii speciale, vedete, tinute de gala, spectacol in stilul Antena2!

Diana Munteanu Niculescu ne spune: “Aici am petrecut 5 ani nu frumosi, ci minunati! Ma bucur ca fac parte din echipa Antenei 2 inca de la inceput si pentru ca ne apropiem de momentul in care vom spune La multi ani, Antena 2, ma tot gandesc cand la toti acesti 5 ani, cand la pregatirea pentru evenimentul de pe 9 aprilie...

Marturisesc ca eu, personal, sunt intr-o mare si continua agitatie, fiindca incerc sa ma pregatesc cum stiu eu mai bine, din toate punctele de vedere, pentru acest mare eveniment pe care abia il astept: fac programari la coafor, vorbesc cu stilistii statiei, particip la multe filmari speciale, la sedinte foto etc. In plus… Sa-l iau pe David cu mine? Da! Doar si el e parte din Antena 2! A fost in burtica, la filmari, la atatea editii ale Conferintei de presa, iar acum le priveste la televizor. E foarte multa emotie la mijloc, sunt multe trairi, sentimente, amintiri frumoase… “ Diana Munteanu Niculescu.

×
Subiecte în articol: Antena 2
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close