Antena 3 CNN Actualitate Media Optimizări în grila de prime time a Antenei 3

Optimizări în grila de prime time a Antenei 3

Optimizări în grila de prime time a Antenei 3
28 Oct 2011   •   10:45

După şapte ani petrecuţi la Antena 3, unde a realizat talk show-ul “Ştirea Zilei”, Gabriela Vrânceanu Firea va realiza la Antena 1, din luna ianuarie, un nou format: “Gabi Firea Show”. Jurnalista a făcut această declaraţie în platoul emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, unde a dezvăluit că este un proiect pregătit din timp şi că se simte fericită şi onorată de propunerea Antenei 1.

Această nouă etapă din viaţa personală şi profesională a Gabrielei Vrânceanu Firea a condus, în mod firesc, la câteva modificări în structura grilei de programe de seară de la Antena 3. Mutările făcute au rolul de a menţine şi întări cel mai puternic prime time informativ din România. Astfel, datorită performanţelor de audienţă obţinute constant, emisiunile "La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor" şi "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" vor beneficia de o extindere a spaţiului de emisie alocat.

Dana Grecu şi Radu Tudor vor putea fi urmăriţi de luni până vineri în intervalul orar 18:45 - 20:30, în timp ce Subiectiv-ul lui Răzvan Dumitrescu va fi difuzat de luni până joi în intervalul orar 20:30 - 21:30, iar vineri de la 20:30 la 22:00. Cel mai vizionat talk show din România, "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", va putea fi urmărit de luni până joi între 21:30 şi 23:10, în timp ce duminica îşi va păstra ora de începere, 22:00. Aceste modificari întra în vigoare de la data de 28 octombrie 2011.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close