Antena 3 CNN Actualitate Media O săptămână la Londra pentru marele câştigător al concursului English Today

O săptămână la Londra pentru marele câştigător al concursului English Today

O săptămână la Londra pentru marele câştigător al concursului English Today
07 Apr 2011   •   15:03

Concursul English Today, lansat în octombrie de Săptămâna Financiară, şi-a desemnat premianţii miercuri, 6 aprilie. Din numărul total de 6053 participanţi la concurs, au intrat în competiţia finală 563 persoane, care au introdus toate cele 22 de coduri de pe DVD-uri. Tragerea la sorţi a fost realizată cu ajutorul unui site specializat în astfel de operaţiuni, www.random.org, şi supravegheată de o comisie formată din reprezentanţi ai organizatorilor. Extragerea a fost filmată, materialul filmat urmând a fi publicat pe site-ul www.sfin.ro/englishtoday.

 

ştigătorul marelui premiu - constând într-o excursie la Londra pentru 2 persoane şi susţinerea gratuită a examenelor Cambridge sau IELTS de la British Council -  este Aniela Lupsa. De asemenea, au fost stabiliţi câştigătorii celor 50 de premii Gold, care vor putea să susţină gratuit examenele Cambridge sau IELTS de la British Council. Un număr de 100 de participanţi la concurs au fost recompensaţi cu premii Silver – constând în dicţionare de conversaţie bilingve şi dicţionare vizuale. Lista tuturor câştigătorilor este publicată pe www.sfin.ro/englishtoday şi se va regăsi şi în ediţia din 11 aprilie a revistei „Săptămâna Financiară”.

 

Premiile pot fi revendicate la sediul redacţiei – Bucureşti, Str. Semicercului nr.12, sector 1 - până pe data de 11 iunie 2011. După această dată premiile se anulează. Totodată, examenul gratuit IELTS sau Cambridge este valabil pentru un an de la momentul tragerii la sorţi.

 

Concursul organizat de Săptămâna Financiară a propus cititorilor să îşi verifice cunoştinţele de limbă engleză dobândite cu ajutorul colecţiei English Today, difuzată de publicaţie începând din 11 octombrie 2010. Premiile puse în joc au fost substanţiale. Astfel, alături de Marele premiu, cele 50 de premii Gold şi cele 100 de premii Silver, au fost acordate şi premii săptămânale – seturi Enciclopedia Britannica şi ghiduri ale oraşului Londra. Numărul total de premii acordate în cadrul celor 22 de săptămâni ale concursului English Today este de 1472.

×
Subiecte în articol: saptamana financiara
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close