Antena 3 CNN Actualitate Media O concurentă de la ”Insula Iubirii”, 4 ani de închisoare, din cauza fostului soț

O concurentă de la ”Insula Iubirii”, 4 ani de închisoare, din cauza fostului soț

o_1cn3un4qq1flf2uh1ipllfu1ic78.jpg
11 Sep 2018   •   12:17

Ediția de marți seara, "Insula Iubirii" a scos la iveală noi detalii despre unii dintre concurenți.  Mirela și-a spus povestea cutremurătoare, aseară, într-un nou episod ”Insula Iubirii”, la Antena 1.

Femeia a povestit cum a fost înșelată de soțul său, pe parcursul întregii căsnicii de zece ani, iar adevărul l-a aflat abia după ce a fost și încarcerată pentru el. Închisoarea a fost, pentru Mirela, lecția care a adus-o cu picioarele pe pământ, căzând de pe cea mai înaltă treptă socială, pe cea mai de jos, dar i-a zdruncinat și încrederea în bărbați.

În  2010, Mirela Baniaș, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a fost arestată pentru că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți a Băncii Transilvania, unde a fost angajată la acea vreme.

Bruneta a povestit în cadrul emisiunii de la Antena 1,  că a făcut totul pentru fostul soț. „Opt luni m-a pus să fac asta. Am luat pentru el. Mă gândeam că o să mi-i dea și o să îi pun la loc ” , a spus Mirela, potrivit libertatea.ro.

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close