Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Udrea este prim ministru, Boc e doar portavocea (VIDEO)

Mircea Badea: Udrea este prim ministru, Boc e doar portavocea (VIDEO)

Mircea Badea: Udrea este prim ministru, Boc e doar portavocea (VIDEO)
01 Iul 2010   •   23:47

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit joi seară, la emisiunea În gura presei, despre miniştrii care au plecat în zonele afectate de inundaţii. Mai precis despre Elena Udrea şi Emil Boc. Despre cel din urmă a spus că este doar o portavoce, iar Elena Udrea este de fapt prim ministrul României. Jurnalistul a făcut astfel referire la întâmplarea dintr-un sat din Dorohoi, vizitat de Udrea. Aici, un localnic a numit-o ?doamna prim ministră?. Apoi, Mircea Badea s-a întrebat unde este Traian Băsescu, deoarece nu s-a mai auzit nimic de el în ultima perioadă.

?Deci Udrea este prim ministru, Boc e doar portavocea României. De Băsescu aţi mai auzit ceva în ultima perioadă? Poate a emigrat, serios. Dar totuşi nu are cum să plece, probabil că e ocupat cu... nu ştiu cu ce ar putea fi ocupat Băsescu?, a spus Mircea Badea.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Emil Boc Elena Udrea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close