Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Cărtărescu, sper să-şi bată joc Băsescu de tine până când o termina el Levantul (VIDEO)

Mircea Badea: Cărtărescu, sper să-şi bată joc Băsescu de tine până când o termina el Levantul (VIDEO)

Mircea Badea: Cărtărescu, sper să-şi bată joc Băsescu de tine până când o termina el Levantul (VIDEO)
26 Aug 2010   •   23:55

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Intelectualii care l-au susţinut în campanie pe Traian Băsescu nu sunt în măsură să se plângă acum de măsurile pe care guvernul numit de actualul şef al statului le-a pus în aplicare. Cel puţin asta consideră Mircea Badea, potrivit căruia aceştia chiar merită efectele respectivelor măsuri.

"Cărtărescu, sper să-şi bată joc Băsescu de tine până când o termina el Levantul. Ceea ce e imposibil. (...) Unii au tot dreptul să se simtă jigniţi, să se simtă batjocoriţi. Dar Cărtărescu, Patapievici, Sever Voinescu, Preda, voi n-aveţi dreptul să vă simţiţi jigniţi. Bine, în general nu vă simţiţi. Că dacă v-aţi fi simţit, n-aveaţi cum să-l pupaţi atâta pe nume, pe buletin, pe portofel pe Băsescu", este de părerea Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close