Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Asistenta a fost arestată pentru că starea opiniei publice era inflamată (VIDEO)

Mircea Badea: Asistenta a fost arestată pentru că starea opiniei publice era inflamată (VIDEO)

Mircea Badea: Asistenta a fost arestată pentru că starea opiniei publice era inflamată (VIDEO)
24 Aug 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Arestarea preventivă a asistentei de la Maternitatea Giuleşti nu era necesară, consideră Mircea Badea, întrucât aceasta nu reprezintă un pericol social. Decizia a venit pe fondul presiunii exercitate de opinia publică, nerăbdătoare să se găsească un vinovat, mai susţine Badea.

"Asistenta de la maternitatea groazei a fost arestată azi pentru 29 de zile. Întrebarea mea este de ce? Fuge din ţară? Dă în cap la lume pe stradă? E un pericol social? De ce? (...) Sigur că, probabil, s-au gândit că starea de spirit a opiniei publice este inflamată şi atunci trebuie să le dăm oamenilor ceva, ca să simtă satisfacţie", este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close