Antena 3 CNN Actualitate Media Majoritatea românilor au urmarit Antena 3 în ziua deciziei CCR privind referendumul

Majoritatea românilor au urmarit Antena 3 în ziua deciziei CCR privind referendumul

Majoritatea românilor au urmarit Antena 3 în ziua deciziei CCR privind referendumul
22 Aug 2012   •   14:50

Marti, 21 august, cand Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca referendumul din 29 iulie nu a intrunit cvorum, deci Traian Basescu revine in functia de presedinte, cei mai multi dintre romani au ales sa urmareasca Antena 3.

Kantar Media anunta ca pe parcursul intregii zile postul de stiri a inregistrat o medie de 2.9% rating si 15.1% cota de piata, situandu-se astfel inaintea tuturor celorlalte televiziuni informative, dar si inaintea posturilor generaliste.



Productiile Antena 3 s-au impus si seara, cand postul de nisa a depasit toate celelalte televiziuni din Romania pe targetul 18+ urban, cu un rating mediu de 4.9% si o cota de piata de 12.7 procente.



Varful de audienta a fost inregistrat la ora 22:38, cand Antena 3 atingea 7.9% rating, iar emisiunea lui Mihai Gadea era urmarita de 728.000 de telespectatori si obtinea 17.5% market share.

De altfel, emisiunea lui Mihai Gadea a fost cel mai urmarit program al statiei in data de 21 august, cu 6.4% rating, in timp ce Stirile orei 14 cu Laura Nureldin au obtinut cea mai mare medie a cotei de piata – 24.9%.

Antena 3 s-a impus in varful clasamentului si pe targetul urban all, cu o medie de 2.7% rating si 13.9% cota de piata pe intreaga zi, si 4.4 puncte de rating si 12% market share in prime time, postul de nisa reconfirmand astfel ca in zilele importante pentru Romania este principala sursa de informare.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.




×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close