Antena 3 CNN Actualitate Media Justin Bieber şi "Bed Intruder Song", cele mai populare clipuri video pe YouTube în 2010

Justin Bieber şi "Bed Intruder Song", cele mai populare clipuri video pe YouTube în 2010

Justin Bieber şi "Bed Intruder Song", cele mai populare clipuri video pe YouTube în 2010
13 Dec 2010   •   12:08

Clipul video al unui tânăr american din Alabama a fost declarat cel mai popular, de anul acesta, pe YouTube (în afara clipurilor muzicale), după ce a depăşit 61 de milioane de vizualizări pe site-ul de video sharing, informează Associated Press.

Reacţia dramatică a lui Antoine Dodson la o infracţiune din zonă a transformat acest video în cel mai vizualizat din acest an, exceptând clipurile muzicale.

 


În cadrul unui interviu acordat unei televiziuni, Dodson, un student în vârstă de 24 de ani, s-a înfuriat pentru că sora sa a fost la un pas de a fi violată. Furia sa a devenit un fenomen viral pe YouTube. Mai mult, a fost realizat şi un cântec după acest vido, denumit "Bed Intruder Song", iar Dodson a ajuns, peste noapte, vedetă pe internet.

"Bed Intruder Song" este cel mai vizualizat clip de pe YouTube anul acesta, a anunţat luni, compania. YouTube a numărat aici ambele versiuni ale video-ului, care însumează 61 de milioane de vizualizări.

Bed Intruder Song



YouTube a separat clipurile muzicale comerciale în acest top 10. Altfel, întregul top ar fi fost dominat de Justin Bieber, Shakira, Eminem, Rihanna sau Lady Gaga. Melodia "Baby" a lui Justin Bieber le-a surclasate pe cele enumerate, reuşind 406 milioane de vizualizări.

Justin Bieber - Baby


×
Subiecte în articol: YouTube
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close