Antena 3 CNN Actualitate Media Începând de luni, “Obsesia” se vede la Euforia TV

Începând de luni, “Obsesia” se vede la Euforia TV

Beyond The Clouds (6).jpg
21 Oct 2015   •   12:41

Începând De Luni, 26 octombrie, Euforia TV difuzează, în premieră și în exclusivitate, serialul turcesc “Obsesia”, (“Bir Bulut Oslam”) o producție 2009, cu un scenariu care redă povestea dramatică a unei tinere - în fiecare seară, de luni până vieneri, începând cu ora 20.00.

Serialul “Obsesia” povestește drama lui Narin, o tânără care a trecut prin multe si care traieste sub presiunea unei relatii abuzive cu Mustafa, transformându-i viata într-un iad. În clipa în care apare, în sat, Dr Serdar si Narin se apropie de el, traiectul vietii ei se schimbă, dar, în acelasi timp, se si complică din cauza iubirii obsesive a lui Mustafa.

Din distribuția serialului fac parte: Engin Altan Duzyatan (Dr Serdar), Melisa Sozen (Narin), Engin Akyurek (Mustafa), Aslihan Gurbuz (Asiye) si Sukran Ovali.

Producția “Obsesia” va intra în grila de programe Euforia TV după dating show-ul “Dă o sansă dragostei”, începând de luni (26 octombrie) până vineri, de la ora ora 20.00, în locul serialulului “20 de minute”, a cărui poveste ia sfarsit pe 23 octombrie.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close