Astfel, în zilele de 2 şi 3 decembrie, de la 14:00 la 15:00, echipa Good Food prezintă un workshop de gătit cu reţete specifice pentru bebeluşi şi copii nu mai mari de 5 ani, sub îndrumarea unui specialist în nutriţie pentru copii.
În continuare, sâmbătă şi duminică, de la 12:00 la 13:00, avem atelierele Good Food şi Good Homes şi demonstraţii de cusut şi brodat. Copiii pot să îşi încerce imaginaţia şi să creeze animăluţe din legume şi fructe - broscoi din ardei gras, oiţe din conopidă şi măsline, arici din kiwi. Urmează atelierul de Crăciun handmade, cu nasturi, sfoară, petice de fetru şi hârtie colorată din care cei mici, împreună cu echipa Good Homes, vor putea concepe fantezii de pus în brad şi felicitări de iarnă.
“Copiii sunt extrem de creativi, de aceea, ne-am dorit să organizăm aceste ateliere în care să ne bucurăm de Crăciun, aşa cum îl văd ei: cu brazi strâmbi umpluţi cu globuri pătrate, cu decoraţiuni de brad din lâna şi carton, cu felicitări colorate cu creioane de ceară sau cu oameni de zăpada din nasturi. Sperăm să vină cât mai mulţi pitici la atelierele noastre şi să ne lăsăm imaginaţia să zburde în aşteptarea lui Moş Crăciun”, a declarat Maria Neneciu, redactor-şef Good Homes.
Mai mult decât atât, în cadrul aceluiaşi eveniment, Good Food continuă campania “Copiii în bucătărie” prin Competiţia de gătit pentru copii, care va avea loc pe 4 decembrie, între 13:30 şi 14:30 şi pe 5 decembrie, de la 14:00 la 15:30, zilele competiţiei fiind dedicate astfel: sâmbătă este ziua salatei, iar duminică cea a sandvişurilor. Înscrierile se fac pe www.goodfood.ro. Cele mai reuşite vor fi premiate. Din juriu vor face parte echipa Good Food şi invitaţi speciali. Good Food a iniţiat această campanie în luna februarie 2008, cu scopul de a-i atrage pe copii în interesanta poveste a gătitului şi de a-i îndruma spre o alimentaţie sănătoasă.
“Vrem din nou să-i aducem pe cei mici aproape de bucătărie, să le arătăm că joaca printre ingredientele proaspete poate fi delicioasă. E lucru ştiut că cei mici sunt foarte expuşi ofertelor de tip fast-food, astfel că ne adresăm în special părinţilor, care sunt principalul factor de decizie în alimentaţia copiilor. Această competiţie este o altă acţiune a campaniei „Copiii în bucătărie” care se desfăşoară lunar în paginile revistei Good Food. În fiecare ediţie, copiii trimit fotografii cu reţete propuse de editorii noştri şi sunt premiaţi”, a declarat Cristina Mazilu, redactor-şef Good Food.
Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revistă care te face să găteşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.
Revista Good Homes constituie o colecţie de poveşti despre case şi oameni, cu soluţii de decorare mărunte, dar ingenioase, cu propuneri de amenajări şi sfaturi de la specialişti. Cu o echipă editorială de profesionişti în domeniu, echipa Good Homes te face să-ţi placă la tine acasă!