Antena 3 CNN Actualitate Media Good Food şi Good Homes te invită la Cărtureşti!

Good Food şi Good Homes te invită la Cărtureşti!

Good Food şi Good Homes te invită la Cărtureşti!
08 Dec 2010   •   22:24

Joia asta, pe 9 decembrie, lasă tot ce ai de făcut şi dă fuga la Cărtureşti, începând cu orele 16:00, să te întâlneşti cu redacţiile Good Food şi Good Homes.

Timp de două ore te vom răsfăţa cu un meniu numai bun de pregătit şi la petrecerile care urmează – rulouri cu bacon, cârnaţi şi prune, apoi smochine umplute cu brânză, somon cu castravete şi în final, vin fiert!
Până sunt gata felurile de mâncare, poţi să participi la atelierul de Crăciun handmade, cu nasturi, sfoară, lemn, petice de fetru şi hârtie colorată, cu scorţişoară şi coajă de portocală  (ca să nu uiţi că vine vacanţa), din care să facem împreună fantezii de pus în brad şi felicitări de iarnă. 

În plus îţi prezentăm decoraţiuni propuse de câştigătorii concursului “Decorează-ţi Iarna, cu Breslo!” desfăşurat pe www.breslo.ro şi susţinut de revista Good Homes.

Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revistă care te face să găteşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Revista Good Homes constituie o colecţie de poveşti despre case şi oameni, cu soluţii de decorare mărunte, dar ingenioase, cu propuneri de amenajări şi sfaturi de la specialişti. Cu o echipă editorială de profesionişti în domeniu, echipa Good Homes te face să-ţi placă la tine acasă!

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close