Antena 3 CNN Actualitate Media Eva Zaharescu apare în această seară la “Junior Chef”: “Moştenesc pasiunea pentru gătit de la mama şi de la bunica mea”

Eva Zaharescu apare în această seară la “Junior Chef”: “Moştenesc pasiunea pentru gătit de la mama şi de la bunica mea”

Eva Zaharescu apare în această seară la “Junior Chef”: “Moştenesc pasiunea pentru gătit de la mama şi de la bunica mea”
14 Apr 2014   •   13:01

Intre concurentii care vor putea fi vazuti la Junior Chef, in editia din aceasta seara, de la 20,30, se afla si Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu si a lui Andrei Zaharescu. S-a prezentat la preselectii impreuna cu bunica, a trecut fara mari probleme, pentru ca Evei chiar ii place sa gateasca, uneori pregateste masa pentru intreaga familie. “Cred ca am mostenit pasiunea pentru bucatarie de la mama si de la bunica”, a marturisit Eva celor trei jurati. Fetita a venit la platoul “Junior Chef” insotita de mama ei, Andreea Berecleanu, de doi prieteni, sora si frate, si de fratiorul ei, Petru, care a fost chiar mai emotionat decat ea pe tot parcursul probei. Eva a pregatit prajitura “Negresa”, o varianta imbunatatita, cu frisca si capsuni.

“Initial am avut o retinere (in ceea ce priveste participarea Evei la <>, fiind vorba de trustul unde lucrez, insa, pe de alta parte, mi s-ar fi parut nedrept sa nu participe, avand in vedere ca este singurul show de acest gen din Romania”, a declarat Andreea Berecleanu. “Vreau sa-I fac pe parintii mei si mai mandri de mine”, a mai spus Eva, cand a fost intrebata de ce s-a prezentat la concurs.   Cum s-a descurcat Eva in fata juratilor Junior Chef, telespectatorii urmeaza sa afle in aceasta seara, de la 20,30, la Antena 1.

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close