Antena 3 CNN Actualitate Media Dramele ascunse din viața lui Florin Călinescu. „Nu sunt arogant, sunt doar obosit”

Dramele ascunse din viața lui Florin Călinescu. „Nu sunt arogant, sunt doar obosit”

o_1beb6p17t1tea1fb3ku11s5q1lqa8.jpg
Foto: Facebook/Florin Calinescu
22 Apr 2017   •   19:09

La prima vedere poate părea arogant, dar în realitate Florin Călinescu ascunde o mare durere. În zece ani, actorul a pierdut mulți oameni dragi, printre care și pe fiul său cel mic, Luca.

Nenorocirile din viaţa lui au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Actorul nu s-a dezlipit de trupul neînsufleţit al consoartei sale, depus la Cimitirul Cernica, timp de trei zile, nu a mâncat şi a dormit într-un microbuz aflat în incinta cimitirului unde urma să fie îngropată soţia sa, scrie Libertatea.

Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică, iar când se zvonea că urmează să apară din nou pe sticlă s-au întâmplat alte nenorociri. Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv.

 ”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie. Nu e ușor să fii și mamă și tată. Ca să faci umor îți trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câțiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu.

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close