Antena 3 CNN Actualitate Media Despre puterile extrasenzitive, cu Albert Ignatenko şi Juna Davitashvili, duminică, la "În premieră"

Despre puterile extrasenzitive, cu Albert Ignatenko şi Juna Davitashvili, duminică, la "În premieră"

Despre puterile extrasenzitive, cu Albert Ignatenko şi Juna Davitashvili, duminică, la "În premieră"
29 Mai 2011   •   12:54

În premieră” prezintă duminică, de la ora 21.00, pe Antena 3, un reportaj despre doi oameni cu puteri paranormale. După un deceniu de tăcere, Djuna Davitashvili vorbeşte în premieră, iar Albert Ignatenko ne spune în exclusivitate cum îşi foloseşte puterile pentru a schimba lumea.

„În laboratoarele secrete, învăţăm să influenţăm de la distanţă africani, europeni etc.. Am avut de-a face cu toată elita mondială. Am fotografi cu ei, dar nu le afişez pe toate. Am colaborat foarte bine cu Papa Ioan Paul al II-lea, cu Brejnev, cu Reagan şi n-aş mai vrea să dau nume... M-am implicat în campaniile electorale a patru preşedinţi”, au dezvăluit Albert Ignatenko şi Djuna Davitashvili echipei „În premieră”.

Malpraxis: pacienţi batjocoriţi vs. pacienţi trataţi cu respect
Bianca Berendei a murit la şase luni după naştere, în urma unei operaţii făcute într-un spital românesc. „Nu mi-am dus copilul în spital să moară. L-am dus să-i fac un bine”, povesteşte mama copilului.

De un an şi jumătate, părinţii micuţei se luptă să afle adevărul şi să-şi facă dreptate. „La colegiul medicilor mi se spune că acest sistem este de vină”, continuă mama fetiţei. În Suedia, cazurile de Malpraxis se judecă rapid şi oamenii primesc despăgubiri considerabile.

Malpraxis, o anchetă în România şi Suedia, pacienţi batjocoriţi vs. pacienţi trataţi cu respect, duminică, de la ora 21.00, la "În premieră", Antena 3.

×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close