Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Rotariu, soţia celebrului fotbalist Iosif Rotariu, invitată în Casa Fericirii

Dana Rotariu, soţia celebrului fotbalist Iosif Rotariu, invitată în Casa Fericirii

invitat happy IMG_8149.jpg
09 Mar 2016   •   14:25

Azi, de la ora 17.00 invitatul emisiunii “Dreptul la fericire” este Dana Rotariu, sotia celebrului fotbalist, Iosif Rotariu.

Dana a venit în Casa Fericrii, alături de cele cinci doamne care locuiesc acolo, timp de trei luni: au stat de vorbă, și-au împărtășit experiențele de viață prin care au trecut, și-au povestit dramele cărora au fost nevoite să le facă față de-a lungul vieții.

Dana Rotariu le-a povestit celor cinci invitate permanente din Casa fericirii cum, alături de fetița ei, Kassandra, a trecut prin drama celor 38 de intervenții chirurgicale, impuse de starea de sănătate a copilului.

Copila abandonată de mama naturală, arsă cu acid sulfuric și zdrobită cu ciocanul de către propria ei bunică a intrat în noua ei familie, mamă și tată devenindu-i Dana și Iosif Rotariu. Părinții adoptivi și-au asumat o imensă responsabilitate. În plus, Kassandra suferea și de o maladie gravă a oaselor. Până acum, a trecut printr-un total de 38 de intervenții chirurgicale. Toate aceste grave probleme de sănătate și-au pus amprenta asupra întregii familii Rotariu.

Despre cum au făcut față presiunii enorme în ceea ce privește sănătatea fetiței sale, Kassandra, și totodată a emoțiilor legate de cele 38 de intervenții chirurgicale, se pot afla toate detaliile în povestea pe care Dana Rotariu alege s-o dezvăluie invitatelor permanente în emisiunea “Dreptul la fericire”, azi, de la ora 17.00 și de la ora 20.00 (a doua parte), la Happy Channel.

×
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close