Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, în fața unui record demn de Guinness Book

Dan Negru, în fața unui record demn de Guinness Book

o_1b4he6l719o1ugjmmd1kn2p2u8.jpg
Foto: Facebook
21 Dec 2016   •   21:37

“Next Star”, “Plasa de stele”, “Te pui cu blondele?”, “Demascarea”, “Ciao Darwin”, “Ziua Judecăţii”, “Academia Vedetelor”, “Geniali”, “Money Drop”. Plus 17 Revelioane la rând - unul la TVR şi restul la Antena 1! Ce au aceste emisiuni în comun? Desigur, pe Dan Negru, cel mai “nebun” prezentator din România!

Jurnalul Naţional: Ești de 17 ani la Antena 1, într-un domeniu ex­trem de dinamic. Cum ai reuşit?

Dan Negru: Ha, ha... Nouă, nor­malitatea ni se pare o ciudățenie. În lumea civilizată a televiziunii, brandu­rile/vedetele micului ecran au longevi­tate. Carlo Conti, celebrul moderator de la RAI, e acolo din 1994. PRO TV a reușit cu Esca la Știri. Îmi place să cred că și noi am izbutit în divertisment. Eu am 17 ani de când sunt prezent în grila de programe a Antenei 1, sezon după sezon. E o normalitate, nu o ciudățe­nie.

Peste 5 ani unde te vezi?

Nu-mi plac planurile de viitor. Suntem atât de mici în fața sorții că e ironic să-ți faci planuri. Știi, l-am sunat pe Gyuri Pascu anul trecut să-l invit în show-ul cu “Blonde” și mi-a spus să ne auzim la anu’, pentru că avea un pro­gram încărcat. Iaca, a trecut anul...

Ce sentiment ai când ştii că deţii un record demn de înscris în Guin­ness Book?

Mă bucur că longevitatea Revelioa­nelor pe care le-am prezentat e apreci­ată mai ales într-o piață de televiziune lipsită de tradiție. Cred că anii 2000 au fost cei care au pervertit gustul publi­cului de televizor, era perioada în care din sezon în sezon televiziunile făceau altceva, schimbau formatele TV cu o mare rapiditate. Apoi, sacul s-a golit, n-au mai apărut formate TV noi și publicul a început să se plictisească de cele “vechi”. De asta mă bucur că am ajuns aici, la 17 ani de Revelioane. E o mirare și pentru mine. Nu a fost ceva plănuit dinainte. S-a întâmplat de la an la an să prezint eu Revelioanele pentru că show-urile mele erau per­formante. Abia după 12-13 ani ne-am dat seama că avem o tradiție!

Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Dan Negru Antena 1 revelion
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close