Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audiență în prima zi de emisie HD

Antena 3, lider de audiență în prima zi de emisie HD

antena 3 hd.jpg
29 Noi 2016   •   13:51

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in 28 noiembrie, prima zi in care a emis HD. Conform Kantar media, postul nostru de stiri a inregistrat o medie de 7.5% market share pe intreaga zi si s-a situat astfel pe primul loc in clasamentul televiziunilor informative, performanta pe care a repetat-o si in prime time, unde a obtinut o medie de 7.1% cota de piata.
 


La nivelul intregii zile, peste 2.200.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3, iar emisiunile Obiectiv cu Oana Zamfir, Secvential cu Alina Petrescu si Mircea Badea, 100 de minute cu Alessandra Stoicescu, La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor si antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea au fost lidere de piata pe intervalele orare de difuzare. Cea mai urmarita emisiune a postului a fost Sinteza Zilei, care a inregistrat o medie de 3.3 puncte de rating si 8.4% market share.

Copyright: Armadata SRL, target 18+ urban.

Pentru Antena 3 si celelalte televiziuni ale trustului INTACT, 28 noiembrie a fost nu numai prima zi de emisie HD, ci si prima zi in noile studiouri. Emisiunile Antena 3 se realizeaza acum in spatii complet noi, mult mai ample, cu o scenografie impresionanta, videowall-uri spectaculoase si echipamente tehnice de ultima generatie.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group. 

×
Subiecte în articol: lider de audienta antena 3 hd antena3
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close