Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 24 iunie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 24 iunie

a3.jpg
25 Iun 2014   •   12:44

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmărit post TV din România, marţi, 24 iunie. Postul de nişă a înregistrat o medie de 3% rating şi 12,3% cotă de piaţă, ocupând astfel prima poziţie în clasamentul general şi depăşind inclusiv generalistele Pro TV şi Antena 1.



În intervalul 11:00 – 12:30, când la Antena 3 s-au difuzat o Ediţie Specială cu Sabina Iosub şi Ştirile orei 12, prezentate de Mihaela Bîrzilă, postul nostru de ştiri a obţinut o medie de 2,2% rating şi 12,7% share, fiind lider incontestabil de piaţă.



Ştirile de la ora 14 şi emisiunea „Esenţial cu Alina Petrescu” au repetat aceeaşi performanţă şi au condus clasamentul televiziunilor din România, impunându-se cu o audienţa medie de 3,7% rating şi 15% cotă de piaţă.



Şi în prime time Antena 3 şi-a păstrat statutul de cel mai urmărit post TV din ţară, înregistrând o medie de 5,9% rating şi 12,7% cotă de piaţă.



La „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a continuat dezvăluirile despre cazul Bercea – Băsescu, avându-l invitat în studio pe Călin Popescu Tăriceanu. Emisiunea a obţinut o audienţă uriaşă pentru o producţie a unui post de nişă, 8,1% rating şi 17,2% share, situând Antena 3 pe locul 1 în topul televiziunilor.



De altfel, întreaga zi, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un minut programele Antena 3.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Citește mai multe din Media
» Vezi toate știrile din Media
Cele mai noi știri
Parteneri
x close