Antena 3 CNN Actualitate Medaliații de la Paris au primit 22 de mașini electrice de la Ion Țiriac. Cei cu două medalii au primit câte două autoturisme

Medaliații de la Paris au primit 22 de mașini electrice de la Ion Țiriac. Cei cu două medalii au primit câte două autoturisme

BeFunky-collage - 2024-08-16T132708.007
Medaliații de la Paris au primit 22 de mașini electrice de la Ion Țiriac / sursă foto: Facebook- Federația Română de Gimnastică
de Roxana Mihăiescu    |    16 Aug 2024   •   14:04

Vineri, 16 august, Ion Țiriac a organizat o ceremonie la Otopeni, acolo unde le-a acordat premiile sportivilor români. Medaliaţii tricolori de la Jocurile Olimpice de la Paris au primit mașini și medalii de aur.

Ion Țiriac s-a ținut de cuvânt și a premiat fiecare medaliat de la Jocurile Olimpice cu câte o mașină, dar și cu o medalie specială. 

La evenimentul de la Otopeni, de la Ţiriac Collection, a fost prezentă şi Simona Halep.

Deși, inițial, s-a anunțat că doar medaliații cu aur vor primi câte o mașină, Fundația Țiriac s-a răzgândit și a decis să premieze toți sportivii.

Mai mult decât atât, cei care au obținut două medalii au primit două autoturisme.

Printre sportivii recompensaţi s-au numărat Sabrina Voinea, David Popovici, Nicoleta Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Geanina Radiş şi Victoria Ştefania Petreanu.

Sportivii români au fost premiați de Ion Țiriac cu o medalii de aur și mașini

Sabrina Voinea a primit o maşină (Hyundai Ioniq 5) şi o medalie de aur.

David Popovici a primit două mașini din partea Fundației Ion Țiriac.

„David Popovici şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi.

O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe, spunea Ion Țiriac, despre succesul lui David Popovici, pentru Agerpres.

„Ion Ţiriac este din nou alături de gimnaste. După ce în 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney a susţinut-o pe Andreea Răducan pentru nedreptatea suferită, acum Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca-Voinea au fost premiate de Fundaţia Ion Ţiriac. La fel ca si ceilalţi medaliaţi la JO de la Paris, Ana şi Sabrina au primit câte o medalie de aur de 14 karate şi o maşină Hyundai Ioniq 5, personalizată. 

Numărul de înmatriculare al acesteia reprezintă numele fiecăreia dintre fete, iar bara faţă a automobilului electric este decorată cu un mozaic olimpic”, a notat Federaţia Română de Gimnastică pe Facebook.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close