Antena 3 CNN Actualitate "Meci" pre-electoral: Andrei Gheorghe a înjurat şi scuipat agenţii de circulaţie

"Meci" pre-electoral: Andrei Gheorghe a înjurat şi scuipat agenţii de circulaţie

"Meci" pre-electoral: Andrei Gheorghe a înjurat şi scuipat agenţii de circulaţie
17 Mai 2008   •   17:05

Realizatorul TV Andrei Gheorghe s-a făcut din nou remarcat prin comportamentul său, chiar înaintea debutului său în rol de moderator al unei emisiuni electorale. Reporterii publicaţiei Cancan l-au surprins şi filmat în timpul unei conversaţii nu tocmai amicale pe care acesta a avut-o în trafic cu un agent de circulaţie. Se pare că Andrei Gheorghe se urcase la volan după ce consumase băuturi alcoolice şi a refuzat să sufle în aparatul etilotest, la cererea poliţistului.

Când, la faţa locului, a mai apărut încă un echipaj al Poliţiei, Andrei Gheorghe şi-a pierdut cumpătul şi a început să îi înjure pe agenţi. Abia după 40 de minute Gheorghe a fost convins să sufle în etilotest, moment în care s-a constatat că nivelul alcoolului din aerul expirat era doar puţin sub limita pentru care i s-ar fi putut întocmi dosar penal. Agentul de circulaţie s-a retras atunci în maşină pentru a întocmi procesul-verbal, moment în care Andrei Gheorghe s-a apropiat de autoturismul Poliţiei şi l-a scuipat pe agent.

Incidentul s-a încheiat abia după ce agenţii de circulaţie i-au permis lui Andrei Gheorghe să plece, în maşina care acum era condusă de partenera sa, Petruţa Dyer, care avea şi ea o alcoolemie de 0,009 la mie.

Andrei Gheorghe urmează să modereze o emisiune electorală, unde va trebui să "judece" într-un ring de box imaginar prestaţiile candidaţilor. Ar fi curios de aflat ce întrebări i-ar putea pune moderatorul unui candidat care ar fi avut un comportament asemănător cu al lui faţă de oamenii legii. Deocamdată, până la "meciurile" sale din ring cu candidaţii, rămâne doar "meciul" său din trafic cu agenţii de circulaţie. Sursa info si foto: Cancan

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close